Search

Κόντρα την Λίβερπουλ… U23

Εβδομάδα κυπέλλων αυτή που διανύουμε, με το ματς της Λαμίας κόντρα στον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το αγγλικό κύπελλο και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Σριούσμπερι. Στο πρόγραμμα υπάρχει και η Ευρωλίγκα με διπλή αγωνιστική. 

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια για την Ζαλγκίρις, με το τρίποντο του Λεκάβιτσους στο φινάλε του παιχνιδιού κόντρα στην γαλλική Βιλερμπάν να κρίνει το ματς. Σε άνοδο η ομάδα του Σάρας, φτάνοντας αισίως στις τρεις νίκες απόσταση από την οκτάδα. Συνεχίζει πάντως στο πρωτάθλημα Λιθουανίας να έχει σκαμπανεβάσματα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, μετράει ένα διπλό στα έξι τελευταία εκτός έδρας. Στο πρόσφατο παιχνίδι του ΣΕΦ απέναντι στην Μπασκόνια, επέδειξε σταθερότητα με τον κόουτς Μπαρτζώκα να μένει ευχαριστημένος. Δεν ταξίδεψε στο Κάουνας ο Πρίντεζης.

Οι Πειραιώτες υπερέχουν στην μάχη της ρακέτας, παρά την απουσία του Πρίντεζη. Η νίκη τους στο 3.00+   έχει αξία, όμως συντηρητικά θα κρατήσουμε το διπλό με χάντικαπ 4,5 πόντων.

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκαναν οι «Ρεντς», επικρατώντας (άνετα) της Σαουθάμπτον με 4-0. Στο +22 από την δεύτερη Σίτι, πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Απόψε όμως θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων (Κ23), σκηνικό που είδαμε και στην διοργάνωση του Λιγκ Καπ τον περασμένο Δεκέμβριο. Από την άλλη, επτά σερί ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Σριούσμπερι στην Α’ Αγγλίας, χάνοντας εσχάτως με σκορ 1-0 από την Ροτσντέιλ. Μπορεί να έχει μαζέψει τρεις βαθμούς μόλις στο διάστημα αυτό, όμως βρίσκεται στο +12 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Οι… πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ δεν μπορούν να είναι φαβορί απέναντι στην κανονική ομάδα της Σριούσμπερι. «Σηκώνει» κόντρα ο άσος, με το Χ2 της ΔΕ στο 2.00+. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει το Sportingbet Casino; Δες λεπτομέρειες στο Bookmakers.gr

Share it