Search

Εφτά νέοι διαιτητές στην ΕΠΣ Θράκης! Οι επιτυχόντες της σχολής!

Επτά νέους διαιτητές μετράει πλέον η ΕΠΣ Θράκης, οι οποίοι πέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις που διοργανώθηκαν υπό την επίβλεψη του εκπρόσωπου της ΚΕΔ – ΕΠΟ Κου Στρατούδη Ιωάννη, εκπαιδευτή-παρατηρητή διαιτησίας και προέδρου της ΕΔ-ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως 3 από τους 7 υποψηφίους ήταν γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοινώσεις της Επιτροπή Διαιτησίας Θράκης:

“Την Παρασκευή 24/1/2020 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ απο τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ – ΕΠΟ Κο Στρατούδη Ιωάννη εκπαιδευτή-παρατηρητή διαιτησίας και πρόεδρο της ΕΔ-ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Στις εξετάσεις συμμετείχαν επτά υποψήφιοι διαιτητές.Τα αποτελέσματα των εξεταζομένων θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Στις εξετάσεις παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Κος Μανάκας Νικόλαος, ο υπεύθυνος της σχολής διαιτησίας Κος Γαβριήλιδης Βασίλειος, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητων Κος Γαντζίδης Παναγιώτης και το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Κος Τσολάκης Παναγιώτης.”

“Από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας ΚΕΔ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων διαιτησίας της σχολής που λειτούργησε στην ένωσή μας και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Επιτυχόντες με αλφαβητική σειρά:
1 ΒΑΔΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
2 ΓΡΗΓΟΡΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
3 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4 ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5 ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6 ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
7 ΧΑΚΑ ΕΛΕΝΗ

Share it