Search

Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης στην ισοπαλία με τη Λαμία!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λαμία και Ολυμπιακός στον 1ο Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, δεν πραγματοποίησαν το καλύτερο παιχνίδι τους και δεν κατάφεραν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς. Από την άλλη η Λαμία είχε σε καλή μέρα τον Θεοδωρόπουλου που επενέβη όποτε χρειάστηκε κρατώντας το μηδέν, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ την εστία του Αλέν.

Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο ως αριστερό μπακ, μιας που μετά τη φυγή του Κούτρη, είναι αυτός που θα καλύψει όποτε χρειαστεί τον Τσιμίκα. Μάλιστα ο Ξανθιώτης αμυντικός, “ενεπλάκη” σε δύο από τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα, αφού πρώτα στο 49′ αν και ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν έγινε ποτέ αποδέκτης της μπάλας, με τον Ραντζέλοβιτς να τελειώνει τη φάση μόνος του, ενώ στο 53′ παρ’όλο που είχε “οπλίσει” και ήταν έτοιμος να σκοράρει, δεν το πέτυχε, με τον Σισέ να του “κλέβει την μπουκιά”.

Στις υπόλοιπες αξιοσημείωτες στιγμές του ματς, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ραντζέλοβιτς στο 39′, στο 76′ σωστά ακυρώθηκε το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Λαμίας, μιας που στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα η κεφαλιά του Σισέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (90′ Βλαχομήτρος), Σασί (69΄Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73′ Νιάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Λοβέρα (84′ Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί).

Share it