Search

Photos: Ήττα χωρίς αντίσταση για τον Άρη Αβάτου από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό!

Την ήττα με 1-4 γνώρισε από τον Πανσερραϊκό ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν από την αρχή με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, καθαρίζοντας την υπόθεση-νίκη από το πρώτο τέταρτο του ματς όταν το σκορ ήταν ήδη στο 0-2. Η ομάδα του κόουτς Ξανθόπουλου, που παρατάχθηκε με μερικές απουσίες δεν κατάφερε να περιορίσει τους Σερραίους, αλλά ούτε και να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ και αρκέστηκε στη μείωση του σκορ σε 1-3, πριν διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

Μόλις στο 5ο λεπτό του ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν από γύρισμα του Πτηνόπουλου, ο Γεωργιάδης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα οι αμυντικοί του Αβάτου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα από τη σέντρα του Γεωργιάδη, με τον Κάλι να πετάγεται στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ να γράφει το 0-2. Τα “λιοντάρια” είχαν ευκαιρία και για τρίτο τέρμα από το πρώτο μέρος, όμως στο 25′ ο Κόντσι αφού διέσχισε το μισό γήπεδο στη κόντρα, δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά την φάση στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 64′ το σουτ του Γεωργιάδη απομακρύνθηκε από τον Νομικό σε κόρνερ, ενώ στο 70′ μετά από σέντρα του Μπάρδα ο Κάλι με ένα φοβερό βολ πλανέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 75′ από σέντρα του Χατζήπαπα το πλασέ του Γκέκα κόντραρε, όμως ο επερχόμενος Ζωσιμίδης μείωσε με σουτ σε 1-3, στην μοναδική αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων στο ματς. Στο 87′ το σουτ του Διγκόζη πέρασε λίγο άουτ, στο 88′ ο Γεωργιάδης με ψύχραιμο πλασέ στη δεξιά γωνία έγραψε το 1-4 και στο 90′ το πλασέ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τερζόπουλος  της ΕΠΣ Έβρου που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης.

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Παυλίδης, Λαφάρας, Βελή Μεμέτ Χακάν (40′ λ.τρ. Γκουτσίδης), Κρασώνης (75′ Μουστάκης), Μπουλούτ (46′ Ζώτος), Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης.

Πανσερραϊκός: Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος (23′ Διγκόζης), Καλί, Γιανναράκης, Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος (58′ Μασκανάκης), Ψάλτης, Γκούρτσας (46′ Μπάρδας), Γεωργιάδης, Κόντσι (46′ Τσάπαρης).

Share it