Search

Κατώτερη των προσδοκιών η Ένωση που ηττήθηκε από τον έμπειρο Νέστο

Παρά τις αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών, ο Νέστος Χρυσούπολης έφυγε με διπλό από την Αλεξανδρούπολη επικρατώντας 2-0 της Ένωσης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η Ένωση (χωρίς τους τιμωρημένους Αμπραχαμιάν, Κομεσίδη και τον τραυματία Γεωργαντζόπουλο) που είχε να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου, εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Πλήρωσε την ολιγωρία στην άμυνα και είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι πολλά προβλήματα στην επίθεση, με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει απολύτως φυσιολογικά.

Οι Εβρίτες απείλησαν πρώτοι στο ματς όταν ο Μαυρομάτης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή και πλάγια απόσταση στο 11′. Στο 18′ ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Δορουγιδένης άθελα του πάτησε τον πεσμένο Βασίλη Λαζαρίδη στο κεφάλι, με τον τελευταίο να αποκτά τελικά ένα σκίσιμο πάνω από το δεξί του φρύδι και να χρειάζονται ράμματα. Στη θέση του μπήκε ο Τζατζανάς.

Στο 34′ η ομάδα της Χρυσούπολης πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από πλάγια, ο Μπάμπουρας θα πεταχτεί με προβολή μέσα στην περιοχή και θα νικήσει τον Συνοδινό για το 0-1. Στο 45′ το σουτ του Παπαδόπουλου θα φύγει λίγο άουτ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων θα έρθει και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ολιγωρία στην άμυνα της Ένωσης, σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Συνοδινός, «ριμπάουντ» από τον Αδαμάκη με κεφαλιά και γκολ για το 0-2. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Δορουγιδένης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, όταν θα σουτάρει αλλά ο Δεμένικος θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με δύο ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Στο 50′ ο Μπλιος σε τετ α τετ θα νικηθεί από τον γκολκίπερ της Ένωσης, ενώ στο 53′ ο πορτιέρο του Νέστου θα αποκρούσει την κεφαλιά του Γκαϊδατζή που ξεκίνησε βασικός στο ντεμπούτο του. Στο 65′ σου του Γρηγοριάδη νέα επέμβαση από τον Συνοδινό, ενώ στο 87′ ο Μάζης μόνος του μέσα στην περιοχή θα χάσει απίστευτη ευκαιρία για να μειώσει. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπάμπουρας θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Πατσιώρας Κ. (84′ Ευστρατιάδης), Γκαβανόζης, Μαλτέζος (72′ Μπαρμπαγιάννης), Καβατζικιώτης (46′ Καρακασίδης), Παπαοικονόμου (46′ Μάζης), Γκαϊδατζής.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Ανδρεάδης (46′ Καλτσάς), Παπαδόπουλος (86′ Σιδηρόπουλος), Γρηγοριάδης, Αδαμάκης, Μπλιός, Λαζαρίδης Β. (18′ λ.τρ. Τζατζανάς 82′ Κλοκίδης), Αρετάς, Ποδαράς.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Ο τραυματισμός του Λαζαρίδη κατ΄εμε δεν ήταν και τόσο αθώος διότι για όλους όσους έχουμε παίξει ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι όταν ανατρέπεις κάποιον τραβώντας τον, όταν περνάς από πάνω του το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να πηδήξεις αν δεν μπορείς όμως να τον αποφύγεις και πατάς επάνω του τότε φροντίζεις να μετριάσεις τη δύναμη του βάρους του πατήματος σου. Πόσο μάλλον όταν είναι στο κεφάλι και αποκομίζεις έξι ράμματα και ελαφρά διάσειση.