Search

“Έπεσε” μαχόμενος ο Ηρακλής Ζυγού που έχασε δύσκολα απο τον Πανδραμαϊκό!

Αν και προηγήθηκε ο Ηρακλής Ζυγού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την έκπληξη γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-2 απο τον Πανδραμαϊκό, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Γενησέας.

Παρουσία αρκετών φίλων της η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη πραγματοποίησε ακόμη μια μαχητική εμφάνιση μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς, καταφέρνοντας μάλιστα στο 14′ να αιφνιδιάσει τους Δραμινούς ανοίγοντας το σκορ με ένα αρκετά τυχερό γκολ απο τον Κώστα Κιουμουρτζή.

Μετά το γκολ η ομάδα της Δράμας που φιγουράρει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 23′ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά απο μαρκάρισμα του Κιουμουρτζή στον Μπερούκα εντός περιοχής καταλογίστηκε πέναλτι, με τον Μπερούκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση ευστοχώντας για το 1-1.

Μάλιστα η ομάδα της Δράμας κατάφερε να πάρει και κεφάλι στο σκορ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Μπελμανί μετά απο ωραία ατομική ενέργεια στο 41′ να νικά τον Μανιά για το 1-2. Ενώ στο φινάλε του αγώνα ο Πανδραμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα όμως η προσπάθεια του Διαμαντίδη σταμάτησε στον Μανιά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την ομάδα της Δράμας να ελέγχει το ματς διατηρώντας με σχετική άνεση το προβάδισμα, μέχρι τουλάχιστον το τελευταίο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80′ ο Δογανίδης  έπιασε το σουτ χωρίς να μπορέσει να νικήσει τον Κιομουρτζή, ενώ στο 86′ ο Κιουμουρτζής δεν κατάφερε να βρει στόχο απο πλεονεκτική θέση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και για μια φάση στο 85′ οπού ζητούν πέναλτι με τον ρέφερι πάντως να μην καταλογίζει κάτι.

Διαιτητής: Αθανάσιος Κεφίλης(Έβρου)

Βοηθοί: Κυριαζής(Θεσσαλίας), Γαρδικιώτης(Θράκης)

Ηρακλής Ζυγού: Μανιάς, Τενεκές(53′ Πανταζίδης), Μολώνης, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Ανδρέου, Βαφειάδης, Πιλτικάκης(66′ Ψαρόπουλος), Δογανίδης, Δημητριάδης(72′ Τιφτίκης), Κωφίδης Κ.(82′ Κωφίδης Στ.)

Πανδραμαϊκός: Κιομουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Βασιλειάδης(87′ Παυλίδης), Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος(75′ Λίπο), Τζελέπης(90′ Μπαμπαλής), Μπελμανί, Διαμαντίδης, Μπερούκας

Share it