Search

Pre Game: Αγωνιστική με δύο σπουδαία ντέρμπυ η 14η της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Δέκατη τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο Ενωσιακό γήπεδο στον Ρ/Σ και στο πρώτο μεγάλο ματς της ημέρας η Δόξα Γρατινής υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών. Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς προέρχεται από μια εύκολη νίκη, ενώ η Ελπίδα από την λευκή ισοπαλία με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και βρίσκονται στο -2 και το -1 από την κορυφή αντίστοιχα, ψάχνοντας την νίκη που θα τους κάνει ακόμα και πρωτοπόρους. Στον Σώστη η τοπική Δόξα θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Παγουρίων, σε ένα ματς με θεωρητικό φαβορί τους πρώτους, μιας που οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό, ενώ η Αναγέννηση από μια ήττα που την έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Στο άλλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η πρωτοπόρος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Πανθρακικό, με σκοπό τόσο να διατηρηθεί στην κορυφή, όσο και να πάρει “εκδίκηση” για τον επερχόμενο αποκλεισμό από το Κύπελλο. Στις τάξεις του Πανθρακικού από την άλλη δείχνουν πεπεισμένοι πως μπορούν να φύγουν για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες με το θετικό αποτέλεσμα από το Νέο Σιδηροχώρι και ίσως και να το προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας που έχουν επίσης ξεχωριστό ενδιαφέρον για την μάχη της πεντάδας ο Αετός Μίσχου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚοσμίου, ενώ ο Ορφέας Ξυλαγανής που φιγουράρει προς το παρόν στην 5η θέση θα ψάξει το διπλό επί της Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου που θα τον στείλει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στα play-off.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Σώστη-Αναγέννηση Παγουρίων

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Πανθρακικός

Αετός Μίσχου-ΠΑΟΚοσμίου

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Ορφέας Ξυλαγανής

Share it