Search

Τραγελαφικά πράγματα με την ανοχή και τις ευλογίες του Ολυμπιακού, οπαδός με μάσκα… Σαββίδη πέταγε «ρούβλια» στους παίκτες της Ξάνθης!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πριν την έναρξη του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, με την ανοχή μάλιστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς συνέβη μπροστά στους σεκιούριτι(βλέπεται και κάτω την φωτογραφία) αλλά και τα στελέχη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ που όχι μόνο απλά κοιτούσαν αλλά χασκογελούσαν κιόλας!

Πιο συγκεκριμένα αγνωστος άνδρας πριν από την έναρξη του Ολυμπιακός – Ξάνθη στο “Γ. Καραϊσκάκης” μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ανενόχλητος και φορώντας μάσκα του Ιβάν Σαββίδη, κρατώντας μάλιστα ψεύτικο όπλο και πέταξε ψεύτικα ρούβλια… στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που εκείνη την ώρα έκαναν προθέρμανση.

Μάλιστα το… σόου συνεχίστηκε αφού κι άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού κρατούσαν τα ψεύτικα χαρτονομίσματα μεταξύ τα οποία πετούσαν στους παίκτες της Θρακιώτικης ομάδας

Μιλάμε, για μία κίνηση τουλάχιστον αποτρόπαια και καλούνται οι αρχές να πάρουν θέση για το ντροπιαστικό σκηνικό που έλαβε χώρα στο Φάληρο.

Δείτε το βίντεο από το fosonline που δείχνει τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλη Κουντούρη, να παρακολουθεί απλά το σκηνικό και αντί να επέμβει δεν κάνει απολύτως τίποτα!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Share it