Search

Το photostory και όσα έγιναν στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ! Οι βραβεύσεις και το μήνυμα ενότητας & συσπείρωσης

Σε μια πολύ όμορφη και “ζεστή” εκδήλωση ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ, παρουσία βετεράνων ποδοσφαιριστών, της διοίκησης του ΑΟΞ, ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης, σύσσωμης της ΕΠΣ Ξάνθης και εκπροσώπων του Δήμου,  έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Le Chalet

Η εκδήλωση ήταν πολύ όμορφα στημένη και εξαιρετικά οργανωμένη, με τον παρουσιαστή της βραδιάς Νίκο Κριεζή να δίνει ρέστα,  έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης γύρω απο τον ΑΟΞ και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους που γέμισαν τον χώρο, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μπάμπη Χατζημεστή που και αυτός απο την μεριά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους καλώντας τους επίσης ειδικά οι άνθρωποι που έχουν τιμήσει την φανέλα με τον Δημόκριτο να μην χάσουν την πίστη τους στην ομάδα και να είναι δίπλα της.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, όλων των δεκαετιών με αρκετά πηγαδάκια να στήνονται με αρκετή κουβέντα για το παρελθόν αλλά και το παρών του συλλόγου. Μεγάλη παρουσία είχε και η ΠΑΕ Ξάνθη που τίμησε με την παρουσία της την βραδιά, με τον Πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, το μέλος Γιώργο Μπερμπέρογλου και το πρώην στέλεχος Νίκο Επιτρόπου, το παρών έδωσε επίσης ο αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπαξεβανίδης και ο Παναγιώτης Σταθάκης που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και τα μέλη της διοίκησης Γ. Τριάντης, Χ. Ζουρνατζίδης, Γ. Πιστόλας, Ε. Γαλαχουσίδου, Αθ. Κατσαρός, εκπρόσωποι των Xanthifans, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Δημήτρης Σαββόγλου όπως και ο βετεράνος διαιτητής και γιατρός Φώτης Κωδωνάς, τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Μ. Φανουράκης η κ. Ψωμά ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο τέως Δήμαρχος Μπ. Δημαρχόπουλος και ο Μ. Λομβαρδέας.

Όπως και τα προηγούμενα έτσι και στην φετινή κοπή της πίτας, που έκοψε ο πάτερ Άνθιμος, ξύπνησαν μνήμες απο το παρελθόν της ομάδας, με τους Παλαίμαχους να τιμούν ανθρώπους που ο καθένας από την μεριά του έχει ξεχωριστή προσφορά στον σύλλογο.

Αρχικά τιμήθηκε ο βετεράνος Στάθης Πανίδης από τον επίτιμο πρόεδρο των Παλαιμάχων της Ξάνθης Χριστόφορο Διαμαντή

Ακολούθως τιμήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Μάκης Χατζημωϋσιάδης, που παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος την πλακέτα απο τον Πρόεδρο του ΑΟΞ, Άρη Πιαλόγλου.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η βράβευση του Παρασκευά Άντζα, που δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την τιμή αλλά και την διαχρονική του αγάπη στην ομάδα του. Την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης

Τυχερός της βραδιάς, στον οποίο και έπεσε το μοναδικό φλουρί, ήταν ο παλαίμαχος Μιχαλης Ξανθόπουλος. Στο φινάλε της εκδήλωσης οι Παλαίμαχοι σήκωσαν ένα πανό που έλεγε “Κάτω τα χέρια απο τον ΑΟΞ”

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΔΩ

http://

Share it