Search

Οι δηλώσεις Παράσχου και Λισγάρα μετά το φινάλε του αγώνα με Ολυμπιακό!

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-1) τόνισε πως η ομάδα του έχασε δίκαια αλλά και πως  οι παίκτες του επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα παρά τις προσπάθειες του τεχνικού τιμ για το αντίστροφο

Αναλυτικά όσα τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος. Εμείς αιφνιδιαστήκαμε από το πρώτο γκολ. Τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ωραία κίνηση, ήταν σε πολύ καλή μέρα και είχε φρεσκάδα.

Μειώσαμε με πέναλτι και μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής για να μπούμε στην εξάδα. Το αποτέλεσμα του ΟΦΗ μας δίνει ελπίδες. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και κυρίως στην Ευρώπη».

Το εάν επηρεάζονται στην Ξάνθη από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα: «Δεν μπορούμε να τους κλείσουμε τα αυτιά. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτιά των παικτών μας. Και βέβαια τα ακούνε και βέβαια επηρεάζονται. Βεβαίως επηρεαζόμαστε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Τους λέμε να βουλώσουν τα αυτιά τους και να μην επηρεάζονται. Να κοιτάμε την δουλειά μας. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας».

Λισγάρας: «Στόχος τα πλέι οφ»

Την είσοδο στα πλέι οφ έθεσε ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ, Χρήστος Λισγάρας ως στόχο της Ξάνθης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Φαλήρου, όπου η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό (3-1).

«Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και ένα στο 44′. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Κοιτάμε την δουλειά μας. Κάναμε την προσπάθειά μας, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να κρατήσει τέτοια παιχνίδια», ανέφερε στη NOVA.

 

Share it