Search

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη της Ασπίδας Ξάνθης που έσπασε το αήττητο της Προσοτσάνης!

Σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής την Προσοτσάνη, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των Δραμινών, και έβαλε γερές βάσεις για την άνοδο.

Η ομάδα της Ξάνθης αν και μετά το πρώτο καλό 15λεπτο βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ τους Δραμινούς κατάφερε να κλείσει κοντά στο σκορ το πρώτο μέρος, ενώ απο το 40′ να φέρει το ματς στα ίσια. Στο διάστημα όμως 50-55 οι ξανθιώτες κατάφεραν να χτίσουν διαφορά και με επί μέρους σκορ 5-3 στο φινάλε να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα της Προσοτσάνης που έχασε για πρώτη φορά φέτος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ξάνθης ο Αλέξανδρος Αγαθόνικος που πέτυχε 10 τέρματα ενώ και οι Μουλάκης, Μπρατίδης, Καζαντζίδης, Ασκεπίδης, Πατσατζής, Ναθανηλίδης, Θεοδωρόπουλος σκόραραν για την μεγάλη νίκη της Ασπίδας. Απο τους πρωτοπόρους του ομίλου ξεχώρισε ο Φιδανάς που σκόραρε 10 γκολ αλλά και οι Τόσκας, Μπουλούκης.

Διαιτητές: Παρασκευούδης – Αγγελίδης

Τα δεκάλεπτα: 5-2, 9-15, 15-18(ημίχρονο), 22-23, 27-27. 32-30(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόνικος Αλ. 10, Ακτενίζογλου, Ασκεπίδης 3, Βασιλακόπουλος, Ευθυμίου, Θεοδωρόπουλος 2, Καζαντζίδης 3, Καλιωράκης, Καραμανώλης, Μόσχος, Μουλάκης 5, Μπρατίδης 4, Ναθαναηλίδης 2, Νικολαίδης, Πατσατζής 3, Σαλή Ογλού

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Βασιλείου, Βρασνάκης Δ., Φιλίππου 3, Αστεριάδης, Μπουλούκης 5, Φιδανάς  10, Τόσκας 5, Κοτζαπαναγιώτης, Τσεπενέκης 1, Στεργιάκος 2, Τσίρκου 3, Βρασνάκης  Ευαγγ., Ματτάς 1, Παπάζογλου

Share it