Search

Με Τοροσίδη και Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού! Η 22αδα των ερυθρόλευκων για το ματς με ΑΟΞ!

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι ο Ολυμπιακός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και ο Γιώργος Ξενιτίδης, αλλά και ο Αχμέντ Χασάν που επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Καμαρά που εκτίει την τιμωρία του λόγω καρτών, όπως και οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο που κάνουν θεραπεία και ατομικό.

Να σημειωθεί πως πέραν της ολοκλήρωσης των μεταγραφών των Ποντένσε στη Γουλβς, Κούτρη στη Μαγιόρκα (δανεικός) και Μπενζιά στη Ντιζόν, εκτός Ολυμπιακού θα συνεχίσουν και οι Μεριά ως δανεικός στη Κασίμπασα, Μάρκοβιτς ως δανεικός στην ΑΕΛ και Γκερέρο ως δανεικός στη Λεγκανές.

Παράλληλα στην ΑΘήνα βρίσκονται ήδη για τις τελευταίες λεπτομέρεις ο Καφού από τη Λέγκια Βαρσοβίας και ο Εμρέ Μορ από τη Θέλτα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

“Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί.”

Share it