Search

Νέα τρομερή αποκάλυψη της “διαπλεκόμενης” ΕΕΑ “Ο κ.Αρκούδης ήρθε με μια έτοιμη εισήγηση στην επιτροπή, γράφοντας την λέξη υποβιβασμός”

Ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καλά κρατεί, με την κ.Μαρούπα να προχωρά σε νέα καταγγελία που δείχνει πόσο αναξιόπιστη είναι η συγκεκριμένη Επιτροπή, με την Κυβέρνηση αντί να δράσει και να αλλάξει όλα τα μέλη η ακόμη και να κλείσει την συγκεκριμένη “επικίνδυνη” Επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα το μέλος της ΕΕΑ μετά τα όσα ανέφερε χθές(θυμηθείτε ΕΔΩ) που προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη(Δείτε ΕΔΩ), προχώρησε σε νέα τοποθέτηση κατά του  Ηλία Αρκούδη(θυμηθείτε τι είπε για τον ρόλο της κ. Μαρούπα ΕΔΩ) που προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς ανέφερε πως ” «Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. ».

Μια τοποθέτηση που έκανε και στα social media που διαχειρίζεται πως ο κ.Αρκούδης ήρθε με μια έτοιμη εισήγηση στην επιτροπή, γράφοντας την λέξη υποβιβασμός στο τέλος αυτής. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο ενός ποσταρίσματος στο Facebook, απάντησε σε μια σχετική ερώτηση πως: “Ναι είπε ψέματα (σ.σ. Αρκούδης). Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των δς με τις λέξεις υποβιβασμό στο τελος”.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί συνεχίζοντας για ακόμα μια φορά το Εθνικιστικό παραλήρημα ενώ έθεσε θέμα εξέτασεις και του φακέλου του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην παρέμβαση της σε πρωινή εκπομπή του Metropolis:

Όσο για τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε  τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία. Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».

Σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της εισήγησης της επιτροπής, είπε: »Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα»

Share it