Search

Κλασσική Παρασκευή

Ένα συνηθισμένο στοιχηματικό τοπίο έχουμε απόψε. Τα καθιερωμένα στο ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχουν και δυο αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα. Μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα της Βαλένθια. Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με την Μπουντεσλίγκα και την Ερεντιβίζιε. 

Χέρτα – Σάλκε

Η Χέρτα πέτυχε τεράστια ανατροπή μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με σκορ 2-1. Με το αποτέλεσμα αυτό επέστρεψε στις νίκες, έχοντας χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία έξι. Εμφανής η άνοδος στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς και η αλλαγή στο στερέωμα του γερμανικου΄ποδοσφαίρου. Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, μετά και την είσοδο νέου επενδυτή. Έχει ήδη κλείσει τους Πιάτεκ (Μίλαν) και Κούνια (Λειψία). Δίχως ιδέες στο παιχνίδι της, η Σάλκε διασύρθηκε από την Μπάγερν, στην πιο βαριά της ήττα από τον Νοέμβριο του 2010 και μετά. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, υποχώρησε στην 6η θέση. Θα λείψει πάντως από το αποψινό ο μπακ Κένι , ενώ λείπουν καιρό οι Σταμπουλί και Σανέ (αμφότεροι αμυντικοί).

Σήκωσε κεφάλι η Χέρτα, αλλά παραμένει ασταθής. Οι εξαιρετικές μεταγραφές της θέλουν ακόμη χρόνο μέχρι να ενσωματωθούν στο ρόστερ της. Η Σάλκε πρέπει να ξεπεράσει την 5άρα από την Μπάγερν. Κρατάμε τα «2-3 γκολ».  

Αλκμάαρ – Βάαλβάικ

Δυσκολεύτηκε αρκετά από την Χέρενφεν, νίκησε εν τέλει με σκορ 2-1. Επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Πάντως η Αλκμάαρ δεν έχει την αλάνθαστη εικόνα του 2019, δείχνοντας σε ορισμένες σημεία αρκετά ευάλωτη. Στον αντίποδα, η Βάαλβαϊκ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Φένλο, και μάλιστα με ανατροπή. Αυτό ήταν δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, με τα πράγματα για την παραμονή να γίνονται πολύ δύσκολα.

Οι φιλοξενούμενοι παίζουν φουλ επίθεση, ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Ακόμη και όταν δέχεται αρκετά τέρματα, βρίσκει το… κουράγιο να σκοράρει και εκείνη. Διπλασιάζει το Over 3,5 το οποίος και ποντάρουμε. 

Μάθε τα πάντα για τις νομιμες στοιχηματικες στην Ελλάδα

Share it