Search

Εύκολη νίκη για την Δόξα Γρατινής πριν το ντέρμπυ με Σάπες με καρέ τερμάτων του Αντωνιάδη!

Εύκολη νίκη επί του Αετού Μίσχου με 5-0 πέτυχε η Δόξα Γρατινής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς μετά το “φτωχό” 1-0 του πρώτου μέρους, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε αυτή την ευρεία τελική επικράτηση. Από την άλλη ο Αετός Μίσχου έφυγε με άδεια χέρια από το Ενωσιακό γήπεδο, από ένα ούτως ή άλλως δύσκολο ματς και πλέον ατενίζει τη συνέχεια με στόχο να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για είσοδο στην πεντάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Αντωνιάδης. Ο νεαρός χαφ, ο οποίος αν και στις αρχές της σεζόν είχε μετακομίσει στη Δόξα Θεολόγου, επέστρεψε αστραπιαία στην Κομοτηνή για λογαριασμό της Δόξας, αποτελώντας προφανώς ένα από τα πιο σπουδαία επιθετικά της όπλα. Ο Αντωνιάδης συμπλήρωσε στο ματς καρέ τερμάτων, σκοράροντας στο 30′, το 68′, το 72′ και το 84′. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μυλωνάς στο 87′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωτίδης που είχε για βοηθούς τους Χούσκογλου και Μωραΐτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Στοΐνοβιτς Ζ.): Μπουτσακτσή Εφτούν, Θεοδωρίδης (46′ Κρεμμύδας), Στοΐνοβιτς Χ., Σιδηρόπουλος, Χασάν Μέριτς, Παπαχρόνης (80′ Τροκάνας), Στοΐνοβιτς Λ., Καλογρανάς (78′ Κραβαρίτης), Αμέτ Ερκάν (65′ Μυλωνάς), Αντωνιάδης, Γιαννακιτσίδης.

Αετός Μίσχου (Μεμέτ Μεμέτ): Σαββιδάκης, Οζιγίτ Μερτ, Τσόγιας, Χαμζά Εμρέ, Τσάμι, Μακρής, Χασάν Βολκάν, Μανάβ Σερχάτ, Μουσταφά Ισμαήλ, Σεμερτζί Μπερκάι, Στούπος (75′ Καρατζίδης).

Share it