Search

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπυ κορυφής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που διεξήχθη στα Αρχοντικά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με την Ελπίδα να απειλεί πρώτη στο 16′ με ένα σουτ του Μπόζη που απομάκρυνε ο Τσομπανόπουλος. Στο 40′ ο ίδιος παίκτης των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όπως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα ο Νταφόπουλος έδιωξε με δυσκολία το πλασέ του Δραγανίδη. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Μπόζης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 85′ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κεφαλούκου. Να σημειωθεί πως η Ελπίδα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φούντα στο 80′ με δεύτερη κίτρινη.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τομαράς που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος Β.): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος Γ., Μπαμπούρης, Πασσάς, Λειβαδιώτης, Φούντας, Ζήνωνος, Τριαντόπουλος. Μπόζης (89′ Μανουσάκης), Μεμέτ Εμρέ (78′ Χαϊνάκης), Κουδούνης (72′ Γαβριήλ).

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Αμοιρόπουλος (89′ Παππούς), Δερμιτζάκης (52′ Τρούπκος), Παπαδόπουλος, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλοιμίρης, Βάσκος, Παπακωσταντίνου (62′ Μουρατίδης).

*φώτο αρχείου

Share it