Search

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Μαχητές Κομοτηνής!

Σε γνωστό καφέ στην πλατεία Ειρήνης ο σύλλογος Μαχητών Κομοτηνής διοργάνωσε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Εκεί, παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών, μελών και γονέων, κόπηκε η καθιερωμένη ετήσια βασιλόπιτα. Οι δύο τυχεροί που αναδείχθηκαν από τα φλουριά της βασιλόπιτας κέρδισαν μηνιαία δωρεάν συνδρομή στο σύλλογο καθώς και μαχητικό εξοπλισμό.

Η πρόεδρος των Μαχητών Κομοτηνής Ειρήνη Πιτιλάκου καλωσόρισε όλα τα μέλη του συλλόγου και τους ευχαρίστησε για την συνεχή στήριξη τους. Ευχήθηκε σε όλους «υγεία, ευεξία, μαχητικότητα και δύναμη» για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής του συλλόγου των Μαχητών Κομοτηνής Βασίλης Τζιτζιός από την πλευρά του ευχαρίστησε τους αθλητές του για την όμορφη και μαχητική χρονιά που έκλεισε, ευχόμενος ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις για τη νέα σεζόν εντός και εκτός συνόρων. Επίσης, δεν παρέλειψε να καταθέσει και τις ευχαριστίες του προς τις οικογένειες των αθλητών, που στηρίζουν τα μαχητικά αθλήματα. Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο.

Πηγή: xronos.gr

Share it