Search

Παρελθόν από το Σοφικό Τζανετάκος και Κυρούδης, που ανακοινώθηκαν από Ρίζια & Ασπρονέρι!

Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δύο ποδοσφαιριστές αποδεσμεύτηκαν από τον Ορφέα Σοφικού και συνεχίζουν στους πρωτοπόρους του Βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ Στράτος Τζανετάκος θα ενισχύσει την 2η της βαθμολογίας στον Βορρά ΠΑΕ Ριζίων στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α’ κατηγορία. Στα Ρίζια ο Τζανετάκος είχε αγωνιστεί και το 2009, ενώ ήταν η πρώτη ομάδα που είχε παίξει ποδόσφαιρο στον Έβρο.

Η σχετική ανακοίνωση των Ριζίων:

“Στο παρά ένα η Π.Α.Ε. ΡΙΖΙΩΝ ενεργοποίησε την βόμβα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Στράτου Τζανετάκου. Στρατό καλωσόρισες στην ομάδα της Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ και σου ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!”

Την ίδια ώρα ο Σάκης Κυρούδης, μετά από ένα διάλειμμα 6 μηνών, επιστρέφει στον 1ο Ατρόμητο Ασπρονερίου και με την έφεση του στο σκοράρισμα, θα προσπαθήσει να βοηθήσει στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

“Μεταγραφή και επιστροφή στην ομάδα μας Σάκη Κυρούδη του περσυνού πρώτου σκόρερ με 18 γκολ μια προσθήκη που θα βοηθήσει την ομάδα πάρα πολύ με την παρουσία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους που έχουμε να βγούμε πρωταθλητές εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς Σάκη καλωσόρισες στην ομάδα”.

Share it