Κόντρα Μητσοτάκη-Τσίπρα με αναφορές για Μαρινάκη και Σαββίδη!

Το ποδόσφαιρο πέρασε σε πρώτο πλάνο στη Βουλή, με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα να κοντράρονται με αφορμή την επικρατούσα κατάσταση. Δεν έλειψαν μάλιστα οι αναφορές στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη

Σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό μετατράπηκε η συζήτηση στη Βουλή. Ο Πρωθυπουργός κι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις δευτερολογίες τους βαριές αντάλλαξαν κατηγορίες.

Δευτερολογώντας ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Κύριε Μητσοτάκη εσείς μιλάτε για νταβατζήδες; Να μας πείτε ποιοι είναι οι νταβατζήδες; Να πάρετε το λόγο και να το πείτε. Ποιοι είναι νταβατζήδες; Ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης; Ποιοι είναι τα φερέφωνα; Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΝΕ; Το κανάλι OPEN; Αυτά με την ΟΥΕΦΑ είναι από το 2016 γνωστά. Η ΟΥΕΦΑ είναι στην Ελλάδα για εποπτεία».

Στην απάντηση του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σχέση Σαββίδη-Τσίπρα λέγοντας: «Ο κ. Μαρινάκης σας στήριξε με διθυραμβικά και κόκκινα πρωτοσέλιδα. Αλλά κάπου μετά δεν θα βρήκατε. Με τον κ. Σαββίδη πηγαίνατε αγκαλιά στην Θεσσαλονίκη και αυτός είπε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός. Αγκαλιά ήσασταν και με τους δύο αλλά κάπου τσακωθήκατε».

Share it