Search

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Σαγήνη για τη διαιτησία στο ματς με Ρίζια

Παράπονα από την διαιτησία του κ. Κεφύλη έχουν στον Ηρακλή Σαγήνης αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ΠΑΕ Ριζίων.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Δεν έχουμε συνηθίσει ως σύλλογος να διαμαρτυρομαστε για διαιτησίες γιατί είναι ενάντια στην φιλοσοφία μας και στο ήθος του συλλόγου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε απροστάτευτο ένα σύλλογο που συμμετέχει ενεργά και αδιάκοπα στο πρωτάθλημα του Έβρου από το 1977.

Σημερα λοιπόν στον αγώνα για την Β κατηγορία της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ με την ΠΑΕ Ριζιων, γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής διαιτησίας, όχι τόσο από τα λάθος σφυρίγματα (που ακόμα και αυτά ήταν αρκετά), όσο από την συμπεριφορά του ίδιου του διαιτητή Κυρίου Κεφιλη που ξεπέρασε τα όρια της ανοχής μας…. Αφού κατάφερε με 2 πέναλτι, σωστά το πρώτο και αμφισβήτουμενο το δεύτερο, να φέρει το παιχνίδι στα ίσια απειλούσε συνεχώς τους παίκτες μας με ύφος υποτιμητικό και προκλητικό σε σημείο που έβγαζε από τα ρούχα και τον πιο ήρεμο άνθρωπο.

Ακούσαμε εκφράσεις που δεν μας επιτρέπει η φιλοσοφία μας να τις γράψουμε και ανεχθηκαμε ένα άνθρωπο ο οποίος θεοποιήσε τον εαυτό ως διαιτητή χωρίς να σεβαστεί στιγμή τον κόπο που κάνουμε για να κρατήσουμε ζωντανό ένα σύλλογο που απασχολεί 5 προπονητές και πάνω από 100 αθλητές. Προς Θεού δεν έχουμε κάτι με την ΠΑΕ Ριζιων και τους ανθρώπους της που είχαν άψογη συμπεριφορά απεναντι μας και τους ωφειλουμε και μια ειλικρινή συγνώμη γιατί ξεφύγαμε και εμείς λίγο πάνω στην ένταση του αγώνα ενω αυτοί παρέμειναν ψύχραιμοι.

Σίγουρα η διαμαρτυρία μας δεν έχει να κάνει με την ΠΑΕ Ριζιων στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσει τον στόχο της, δεν μπορεί όμως οι διαιτητές από την μία να διαμαρτυρονται για φαινόμενα βίας και από την άλλη να προκαλούν οι ίδιοι με συμπεριφορές σαν την σημερινή. Δεν διεκδικούμε το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος του Συλλόγου μας, διεκδικούμε όμως και απαιτουμε τον σεβασμό από διαιτητές τύπου “Κεφιλη”….

Ξοδεύουμε αμέτρητες ώρες στο γήπεδο, ματωνουμε οικονομικά, ψυχικά και σωματικά γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει αυτή χαρά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την πρόοδο του Εβριτικου ποδοσφαίρου και δεν μπορεί κανένας να σταματήσει αυτή τη προσπάθεια.

Με εκτίμηση

Το Δ. Σ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ»

Share it