Search

Photos: Πήρε ακόμα ένα ντέρμπι και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Θράκη Φερών!

Το back to back στα ντέρμπι έκανε η Θράκη Φερών η οποία μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου, επικράτησε και του Ορέστη Ορεστιάδας.

Η Θράκη κέρδισε 4-2 τον Ορέστη σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε εξαιρετικά για αυτήν καθώς το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 2-0 υπέρ της και έτσι μπήκαν οι βάσεις για το τρίποντο. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Φερών ο Τσιπλάκης που σημείωσε χατ τρικ.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στην αναμέτρηση όταν το σουτ του Τσιπλάκη έφυγε άουτ στο τρίτο λεπτό. Στο 7′ θα έρθει το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Γεωργουσούδη, όταν μετά από σέντρα, ο Λέκκος στην προσπάθεια του να διώξει θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 34′ ο Πολίδης από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά δεν θα μπορέσει να κάνει το 2-0, πράγμα που θα καταφέρει ο Τσιπλάκης στο 44′ όταν θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μετά την κόντρα και θα σκοράρει. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 40′ ο κ. Γεωργουσούδης θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς θα τραυματιστεί ο Δροσάκης (θλάση) και στη θέση του θα περάσει ο Παπαδάκης που θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Θράκη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου και συγκεκριμένα στο 52′, ο Μπακογιάννης μόνος του μέσα στην περιοχή θα χάσει τεράστια ευκαιρία να μειώσει για τον Ορέστη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Θράκη θα χάσει διπλή ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της. Ο Παπαδάκης θα φύγει μόνος του απέναντι στον Γαλλή αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει, με τον Παγωνίδη να παίρνει το «ριμπάουντ» και τον πορτιέρο του Ορέστη να αποκρούει εκ νέου αυτή τη φορά σε κόρνερ. Από το κόρνερ θα έρθει το 3-0 για τις Φέρες, με τον Τσιπλάκη να σκοράρει αυτή τη φορά με κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης στο 64′ θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και σημειώνοντας χατ τρικ. Στο 75′ ο Πολίδης θα δοκιμάσει την δική του τύχη με ένα μακρινό σουτ αλλά ο Γαλλής θα αποκρούσει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια η Θράκη θα επαναπαυθεί στο 4-0 και οι παίκτες του Παναγιώτη Μυλωνά θα το εκμεταλλευτούν. Στο 83′ ο Τσομπανούδης θα επωφεληθεί του λάθους του Γκαϊδαρτζάκη και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 4-1. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα θα σημαδέψει το δοκάρι, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων θα διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Με το τρίποντο αυτό η Θράκη Φερών έμεινε στο -3 από την κορυφή όπου βρίσκεται το Διδυμότειχο. Στα θετικά του Ορέστη το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά νέα παιδιά για ακόμη ένα παιχνίδι.

Συνθέσεις: 

Θράκη Φερών (Δ. Γεωργουσούδης): Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας, Σιδηρόπουλος Α., Βάρναλης, Κολγκέκα, Πολίδης, Δορσάκης (40′ λ.τρ. Παπαδάκης), Δομανάκης (80′ Χριστακίδης), Τσιπλάκης (70′ Πάσχος), Ντόλας (55′ Γκάκιος), Παγωνίδης.

Ορέστης Ορεστιάδας (Π. Μυλωνάς): Γαλλής, Τσουκάρης (58′ Λουλούδης), Λέκκος (83′ Γκεβόρ), Πετρόπουλος Χ., Κοτζά (81′ Εμμανουηλίδης), Πετρόπουλος Σ., Αλεξιάδης, Ιβάνοφ, Σιγρέκης (65′ Ντουμανάκης), Τσομπανούδης, Μπακογιάννης.

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Γεωργακούδης

Δείτε φωτογραφίες:

Share it