Search

Απίστευτη πρόκληση απο Πειραιώτη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησε αφαίρεση 20 βαθμών και υποβιβασμό της Ξάνθης!

¨Μπουρλότο” στο ήδη τεταμένο κλίμα εντός Βουλής έβαλε ο Βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, που εξέφρασε διαφορετική άποψη για την επίμαχη τροπολογία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ζητώντας ποινές αφαίρεσης βαθμών από 6 έως 20 και υποβιβασμό σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας!

Ο Πειραιώτης Βουλευτής λίγα λεπτά μετά τις 9, πήρε το λόγο στη Βουλή, ο Βουλευτής Πειραιά Ι. Μελάς, που πρότεινε “βελτίωση” της επίμαχης τροπολογίας ώστε η τιμωρία των ομάδων να είναι αφαίρεση από 6 έως 20 βαθμούς! Με δεδομένο ότι μεθοδεύεται η επιβολή της μέγιστης ποινής στην Ξάνθη (και της ελάχιστης στον ΠΑΟΚ ώστε να χάσει το πρωτάθλημα) η αφαίρεση 20 βαθμών είναι ο μόνος τρόπος για να υποβιβαστεί η Ξάνθη χωρίς να έχει ελπίδες στα play out. Μάλιστα πρότεινε ακόμη και υποβιβασμό της μίας εκ των δύο ομάδων αν διαπιστώνεται πολυϊδιοκτησία!!!

Το “μπάχαλο” που προέκυψε με την τροπολογία της Κυβέρνησης θα κληθεί να λήξει η ίδια, καθώς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ ξεκαθάρισαν πως δεν θα ψηφίσουν ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να πράξει και η Ελληνική Λύση. Αυτο θα γίνει στην ονομαστική ψηφοφορία της Τετάρτης που ήδη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο κυβερνών κόμμα.

Share it