Search

Επέστρεψε και επίσημα στην Δόξα Δράμας ο Γιώργος Λίτσκας!

Την φανέλα της Δόξα Δράμας θα φορέσει ξανά ο Εβρίτης επιθετικός Γιώργος Λίτσκας, που μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Νέστο σημειώνοντας 11 τέρματα, επιστρέφει στην ιστορική ομάδα της Δράμας, μια μεταγραφή για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportsaddict

Η ενημέρωση της Δόξας αναφέρει:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Γιώργου Λίτσκα.

Ο 24χρονος Θρακιώτης σέντερ φορ, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.87), αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα των «Μαυραετών» και θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ομάδα μας, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ είχε συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Βασιλακάκη (13 ματς και 2 γκολ το 2017-2018).

Ο Λίτσκας, που κατάγεται από το Τυχερό Έβρου (όπως και ο Δημήτρης Σιώπης), έχει παίξει στην κατηγορία εκτός από τη Δόξα και με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Καβάλα (δυο θητείες, στη δεύτερη πέρυσι πανηγύρισε άνοδο), Πανθρακικό (Σούπερ Λιγκ 1) και Έβρο Σουφλίου, πριν καταλήξει το καλοκαίρι στο Νέστο Χρυσούπολης, όπου στο πρώτο «μισό» της χρονιάς πέτυχε 11 γκολ σε 13 παρουσίες.

Ο Γιώργος Λίτσκας τίθεται άμεσα στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Χαίρομαι που γυρνάω στη Δόξα. Εύχομαι να είμαι υγιής, να βοηθήσω όσο μπορώ και να δώσουμε όλοι μαζί χαρές στον κόσμο. Η Δόξα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη και να τερματίσει ψηλότερα. Είναι θετικό ότι ξέρω τον προπονητή, την ομάδα και κάποιους παίκτες, όπως Μένκα και Σιώπη, για την πιο άμεση προσαρμογή και προσφορά».

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Λίτσκα και πάλι στην οικογένεια της Δόξας και ευχόμαστε υγεία, νίκες και πολλά γκολ.

Share it