Εισήγηση-βόμβα με οσμή σκανδάλου απο την ΕΕΑ: Να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη

Με ψήφους 3-2 η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της.

Απόφαση που τινάζει τον αέρα στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ, καθώς πριν από λίγη ώρα τα μέλη της επιτροπής που είχαν οριστεί από την κυβέρνηση  διαπίστωσαν με ψήφους 4-1 παραβάσεις σε ό,τι αφορά και τις δύο ομάδες.  Στη συνέχεια, σε νέα ψηφοφορία, με ψήφους 3-2 εισηγήθηκαν ανάκληση πιστοποιητικού τόσο για την Ξάνθη όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Για τους Θρακιώτες για παράβαση στο μετοχολόγιο, για το οποίο πάντως η Ξάνθη έχει ήδη τιμωρηθεί απο την ΕΠΟ, και για το Δικέφαλο για την κατηγορία της πολυιδιοκτησίας.  Η απόφαση θα κριθεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Superleague

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί πλέον στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Superleague, η οποία θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση.

Όπως και να ‘χει το πρωτάθλημα πλέον τινάζεται στον αέρα, καθώς μετά την πρωτοφανή κυβερνητική απόφαση αναμένονται αντιδράσεις που μπορεί να δώσουν απρόβλεπτες διαστάσεις στην εξέλιξη της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Εντός ολίγων λεπτών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ.

Share it