Search

Απόφαση Αυγενάκη ο υποβιβασμός ΠΑΟΚ – Ξάνθης!

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη πολιτική χροιά που έχει η συγκεκριμένη απόφαση που φέρει την σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες υπέρ του υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης ψήφισαν οι κύριοι κύριοι Τζουλάκης (πρόεδρος) και Φαραντούρης (καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά στον τομέα Δίκαιο και Πολιτικές της Ε.Ε.).

Ο πρώτος διορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής τον Αύγουστο από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ο κύριος Φαραντούρης (όπως και η κυρία Αριστέα Σινανιώτη ως αναπληρωματικό μέλος) τοποθετήθηκαν στην επιτροπή στις δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παίρνοντας τις θέσεις των Δημήτρη Τρανταφυλλάκη και Δημήτρη Αυγητίδη, (αμφότεροι καθηγητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)!

Το τρίτο μέλος που ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού ήταν ο κύριος Αρκούδης, ενώ ενώ εναντίον μειοψήφησαν η κυρία Μαρούπα (ζήτησε ποινή με αναστολή) και ο κύριος Δερδεμέζης.  Διαβάστε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ

Share it