Search

Έφυγε με το διπλό από την Θάσο και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής η Ένωση Αλεξ/πολης!

Ένα τρίποντο που την έστειλε στο +6 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε στη Θάσο η Ένωση Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας 1-0 της Δόξας Θεολόγου χάρη σε γκολ του Δημήτρη Κομεσίδη.

Η ομάδα του Ποτού που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στην φυσική της έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο Ποτού, υποδέχθηκε την Ένωση ως το αουτσάιντερ καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με μόλις 2 βαθμούς. Αυτό αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τους Εβρίτες να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να δυσκολεύονται για ακόμη ένα παιχνίδι να φτάσουν στο γκολ.

Στο 7′ ο Μαυρομάτης θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα θα βρει στο τείχος και στην επαναφορά ο Καβατζικιώτης θα σουτάρει άουτ. Στο 45′ ο Μαλτέζος θα πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Ένωση θα βρει ένα γρήγορο τέρμα και συγκεκριμένα στο 55′, ο Κομεσίδης με σουτ έξω από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ. Στο 72′ η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι μετά από σουτ του Καβατζικιώτη, ενώ ο Καρασκασίδης θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Δόξας στο 77′. Ένα λεπτό αργότερα ο Συνοδινός θα αποκρούσει ενστικτωδώς το σουτ του Λάτα. Στο 80′ ο Λαζαρίδης περνάει στο παιχνίδι ως αλλαγή και κάνει ντεμπούτο παίζοντας παράλληλα για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ.

Συνθέσεις:

Δόξα Θεολόγου Ποτού: Τζιώρτζης, Ζενέλι, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ζιούλης, Μπλάτζιος, Μουλλάι, Νιζάμης, Λάτα, Αλόπουλος, Ανθουλάκης.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης (88′ Ευστρατιάδης), Μαλτέζος (65′ Καρακασίδης), Καβατζικιώτης (86′ Πατσιώρας Α.), Παπαοικονόμου (80′ Λαζαρίδης), Αμπραχαμιάν.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it