Search

Το ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα!

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα. Ξεχωρίζει το ματς με το ελληνικό ενδιαφέρον (Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν), όπως και το σπουδαίο ντέρμπι κορυφής (Ρεάλ-Εφές). Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά. 

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

Δύσκολα, αλλά δίκαια, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε των Μπάγερν και Ζαλγκίρις την περασμένη εβδομάδα, ανατρέποντας τα εις βάρος του δεδομένα, όπως αυτά είχανδημιουργθεί στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων. Βαθμολογικά έχει σταθεροποιηθεί στην 6η θέση, δύσκολα μπορεί να πάει ψηλότερα, αν και η Μακάμπι εχθές ηττήθηκε στο Μόναχο. Αγωνιστικά, παραμένει εκτός πλάνων ο Παππάς, στην 12άδα κανονικά ο Παπαπέτρου. Η γαλλική ομάδα από την άλλη, έχει χάσει κάθε επαφή με την 8άδα. Τέσσερις σερί ήττες, και αν χάσει και απόψε, τότε θα απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ. Εκτός μετράει μόλις μια νίκη, και αυτή επί του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση. 

Απόλυτο φαβορί οι «πράσινοι», όχι απλώς για τη νίκη, αλλά και για το χάντικαπ. Όλα αυτά κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει χάσει στην Πόλη με διαφορές 27 και 22 πόντων από Εφές και Φενέρ αντίστοιχα. Άσος στο 13,5 στο 1.97.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές

Για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα με το σημερινό σύστημα, η Ρεάλ ηττήθηκε δυο φορές την ίδια εβδομάδα. Και αυτό συνέβη με αντιπάλους τις ΤΣΣΚΑ και Χίμκι, μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Επηρεασμένη σαφώς από ορισμένες σημαντικές απουσίες, μη έχοντας και συνοχή στο παιχνίδι της, δεν κατάφερε να φύγει με το «ροζ φύλλο» από την Μόσχα. Αναμενόμενα εύκολα η Εφές, και παρά την απουσία του Μίσιτς, έκανε το 2/2 νικών εντός απέναντι σε Μιλάνο και Βιλερμπάν. Δικαίως είναι η πιο σταθερή ομάδα στον θεσμό, έχοντας ηττηθεί μόλις τρεις φορές. Στον πρώτο γύρο μάλιστα είχε επιβληθεί της Ρεάλ με το εντυπωσιακό 76-60! 

Επιθετικό ταλέντο διαθέτουν αμφότερες, με τις λύσεις στο σκοράρισμα να είναι πολλές. Στο… τσεπάκι έχει η καθεμία τους 80+ πόντους, με το Over 169,5 να αποτελεί την επιλογή μας.

Όλα τα στοιχηματικα site συγκεντρωμένα στο Betoworld!

Share it