Search

Σωκράτης Ξυνίδης: “Ο ΑΟΞ θα συνεχίσει την τίμια ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία και θα τον βρίσκετε μπροστά σας για να σας θυμίζει την ατιμια σας”

Μήνυμα στήριξης στον ΑΟΞ, και σαφή μήνυμα στους “ποινικά, κατ’επαναληψη, ελεγχόμενοι “κύριοι” του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου” έστειλε ο ξανθιώτης Νομικός και πρώην Βουλευτής, Σωκράτης Ξυνίδης.

Ο πρώην Νομικός της ΠΑΕ, και γνωστός για την αγάπη του στον ΑΟΞ, και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης με το ΠΑΣΟΚ, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα έστειλε μήνυμα στήριξης στον ΑΟΞ τονίζοντας πως όσοι επιτίθενται κατά της Ξάνθης θα καταλήξουν “στα σκουπίδια της ιστορίας”.

Αναλυτικα έγραψε:

Ακούστε όλοι εσείς οι ποινικά, κατ’επαναληψη, ελεγχόμενοι “κύριοι” του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μπορείτε με φωτοβολίδες να απαξιωσετε την ΠΑΕ Ξάνθη και κυρίως τον Α.Ο. Ξάνθη της πόλης που λέγεται Ξάνθη. Στα σκουπίδια της ιστορίας εσείς θα καταλήξετε ούτως ή άλλως. Ο ΑΟΞ θα συνεχίσει την τίμια ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία και θα τον βρίσκετε μπροστά σας για να σας θυμίζει την ατιμια σας.

Share it