Search

Εντός με ΟΦΗ η Κ19 εκτός με Λάρισα τα τμήματα Κ17 και Κ15 της Ξάνθης!

Συνεχίζεται η δράση των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 25-26/1.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική, που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια το πρωί (11:00) της Κυριακής. Η ξανθιώτικη ομάδα ισοβαθμεί στην 9η θέση με Λάρισα και Παναιτωλικό ενώ η Κρητική ομάδα είναι στην 8η με 19. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη για την 17η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ) την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας το Σάββατο στις 13:30. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, είναι στην 4η θέση με 29 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Νικόπουλος με βοηθούς τους Σαμαρά και Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η Κ-15 του Θεόφιλου Χατζηστάθη για την 13η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο “Γιώργος Μητσιμπόνας” την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας το Σάββατο στις 13:00. Η ξανθιώτικη ομάδα σε 9 αγώνες έχει 12 βαθμούς και είναι στην 4η θέση ενώ στην τελευταία βρίσκονται οι γηπεδούχοι που μετά από 8 αγώνες δεν έχουν βαθμό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αδάμος Κουκούλης με βοηθούς τους Κοτούμπα και Πάλλα της ΕΠΣ Λάρισας.

Share it