Search

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με “άρωμα” Μεταξάδων για την ΑΕΔ!

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας του Έβρου Α.Ε Διδυμοτείχου η οποία απέκτησε τον αμυντικό μέσο Τερζούδη Ευάγγελο 23 ετών βασικό στέλεχος του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης (στον οποίο αγωνίζεται και ο Εβρίτης με καταγωγή από το Διδυμότειχο Χατζηλούδης Κώστας.

Στο παρελθόν ο Τερζούδης έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Μεταξάδων με την οποία ως ένας από τους αρχηγούς σε νεαρή ηλικία κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Β. Έβρου αλλά και πρωταθλητής στην Β’ κατηγορία του Έβρου, αργότερα πήρε μεταγραφή στον Διγενή Λακκώματος και έπειτα στον Θερμαϊκό όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος κατακτώντας και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα στην Α.Ε.Δ θα βρει έναν άλλοτε συμπαίκτη του τον Θανάση Παπαδόπουλο με τον οποίο μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β’ κατηγορία (με την φανέλα της Αναγέννησης) αλλά και την σωτηρία της ομάδος στα μπαράζ ένα χρόνο αργότερα (επικρατώντας στα πέναλτι επί του Ατρόμητου Αβάντα).

Ο Θανάσης 21 ετών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αριστερός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα της Δόξας Ελληνοχωρίου όπου και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια αποτελώντας από τους βασικούς συντελεστές για την κάθε επιτυχία της ομάδος. Μάλιστα μπορούμε να πούμε πως ο Θανάσης επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα, μιας και αγωνιζόταν στην ακαδημίες της Α. Ε. Δ υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Παρασχούδη, αργότερα συνέχισε σε Αναγέννηση Μεταξάδων και Α.Ε Ποντίων στην Κομοτηνή λόγω σπουδών. Κοινό στοιχείο των δύο παιδιών είναι πως αμφότεροι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία εμείς τους ευχόμαστε καλή αρχή στην νέα τους ομάδα και καλή θητεία!

Χ. Παπακώστας

Share it