Search

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου η Ένωση με νίκη επί των Φερών

Συμπληρώθηκε το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Μετά τους Ακρίτα Δαδιάς, Ιπποκράτη, ΑΕ Διδυμοτείχου, Νεοχώρι και Οινόη, η Ένωση Αλεξανδρούπολης σφράγισε το τελευταίο εισιτήριο της προημιτελικής φάσης, επικρατώντας 3-0 της Θράκης Φερών στο «Φώτης Κοσμάς».

Η διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο με την Ένωση να δείχνει την ανωτερότητα της. Η Θράκη είχε τις στιγμές της με τις καλύτερες από αυτές τα δύο δοκάρια του β’ μέρους. Αναφορικά με τα γκολ, στο 15′ ο Μάζης άνοιξε το σκορ, ενώ ο Λίτσιος στο 30′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ ο Καρακασίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ντεμπούτο του για την Ένωση έκανε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ενώ ο Σταύρος Μαυρομάτης έπαιξε για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην του ομάδα. Το ίδιο συνέβη και για τον Παπαδάκη που αγωνίστηκε ως αλλαγή με τα χρώματα της Θράκης για παρθενική φορά κόντρα στην Ένωση.

Πλέον οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στους βασικούς τους στόχους, με την Ένωση να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή την Δόξα Θεολόγου Ποτού και την Θράκη να παίζει ντέρμπι με τον Ορέστη την ίδια μέρα στις Φέρες.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξ/πολης (Ουσταμπασίδης): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Καρακασίδης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Πατσιώρας Κ. (75′ Μαυρομάτης), Πατσιώρας Α. (60′ Λαζαρίδης), Παπαοικονόμου (70′ Γκαβανόζης), Μαλτέζος, Μάζης (60′ Καβατζικιώτης), Αμπραχαμιάν.

Θράκη Φερών (Γεωργουσούδης): Γκαϊταρτζάκης, Μπόρας, Σιδηρόπουλος Α., Κολγκέκα, Γκάκιος, Πολίδης, Δροσάκης (75′ Χρηστακίδης), Σιδηρόπουλος Γ., Τσιπλάκης (46′ λ.τρ. Βάρναλης), Ντόλας (65′ Παπαδάκης), Παγωνίδης.

Share it