Search

Κέρδισε την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και στρέφει την προσοχή της στα δύο ερχόμενα ντέρμπυ η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Με το διπλό απέδρασε από τους Αγίους Θεοδώρους η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικρατώντας με 0-1 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη που σημειωτέον, προς το παρόν δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρις το τέρμα που πέτυχε ο Σιχλοιμίρης στο 17ο λεπτό της συνάντησης.

Έτσι η Δόξα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 30 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από την Ελπίδα Σαπών και τέσσερις από τους Πανθρακικό και Δόξα Γρατινής.

Το πρόγραμμα του Νέου Σιδηροχωρίου μόνο βατό δεν είναι βραχυπρόθεσμα, αφού το ερχόμενο Σάββατο θα ταξιδέψει στις Σάπες για να αντιμετωπίσει την Ελπίδα στο ντέρμπυ κορυφής, ενώ την 1η του Φλεβάρη θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό για την 14η στροφή του Πρωταθλήματος.

Είναι σαφές πως η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικεντρώνεται αποκλειστικά στον στόχο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, μιας που όπως όλα δείχνουν μετά το 0-3 από τον Πανθρακικό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, δεν θα καταφέρει να φτάσει για τρίτη σερί σεζόν στον Τελικό της διοργάνωσης.

Share it