Search

Νέα κρούση απο τον Πανιώνιο για δανεισμό Ξενιτίδη απο Ολυμπιακό!

Μετά την καλοκαιρινή αποτυχημένη απόπειρα ο Πανιώνιος κινείται ξανά για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του ξανθιώτη μέσου, Γιώργου Ξενιτίδη απο τον Ολυμπιακό.

Όπως σημειώνει το sportime, είναι γνωστό πως ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες. Δεδομένων των περιορισμών του δεν μπορεί να πάρει κάποιους άλλους παίκτες που θα ήθελε και έτσι ζήτησε δανεικό τον 20χρονο χαφ. Τη φετινή σεζόν ο Ξενιτίδης έχει δύο συμμετοχές στο Κύπελλο απέναντι στην Καλαμάτα. Έχει καλά στοιχεία και υπάρχει η άποψη πως θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν και να αποτελέσει άλλη μία επιλογή για τους «κυανέρυθρους».

Το αν τελικά μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη ο παίκτης του Ολυμπιακού, όμως, θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες. Ο πρώτος το αν θα μπορέσει ο Πανιώνιος να εξασφαλίσει ενημερότητα για να κάνει γενικά μεταγραφές. Έως τώρα η διοίκησή του έχει αποτύχει σε αυτό το σκέλος. Το δεύτερο το αν βρει εντός των ημερών κάτι καλύτερο ο παίκτης, ο οποίος δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική των «κυανέρυθρων».

Share it