Search

Με επιστροφές και αμφίβολο Ιντέγε μπήκε σε ρυθμούς Ξάνθης ο Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τους Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά Μάρτιν Τόνσο να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και τον Χουλιάν Κουέστα να ανεβάζει ρυθμό.

Αντιθέτως  την Τρίτη (21/1) θα ξεκαθαρίσει οριστικά για η κατάσταση του Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Ο φορ των «κιτρινόμαυρων» θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί ο Ιντέγε στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Share it