Search

Αισιοδοξία στην Ξάνθη για πλήρη δικαίωση, σκάνδαλο οτιδήποτε πέρα απο απλό προστιμο!

Στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ βρέθηκαν οι Νομικοί της ΠΑΕ Ξάνθη το πρωί της Δευτέρας, για να δώσουν διευκρινήσεις

Μια κλήση αναμενόμενη λόγο και της κλήσης απο την ΕΕΑ και του ζητήματος για το αν είχε ενημερωθεί η οχι, έτσι ώστε η ΠΑΕ Ξάνθη να δώσει διευκρινίσεις για την μεταβίβαση της ΠΑΕ απο την ΒΙΑΜΑΡ στην INSPORTS αλλά και το πως έλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής αν υπάρχει θέμα, κάτι που θα κληθεί να διαπιστωθεί.

Στην Ξάνθη εκφράζουν την πεποίθηση τους πως με τις κατατοπιστικότατες διευκρινίσεις που δόθηκαν προς τον κ. Δημητρίου δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ και οι πληροφορίες που βγαίνουν απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνουν λόγο πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα τιμωρίας πέρα απο χρηματικό πρόστιμο σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Δημητρίου προς τα μέλη της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων που θα είναι ανάκληση της άδειας του ΑΟΞ μεσούσης της σεζόν, που τιμωρείται με πρόστιμο απο 150 έως 250 χιλιάδες ευρώ

Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση του κ. Δημητρίου, σύμφωνα με κάποιους νομικούς κύκλους, δεν συντρέχει λόγος να ασχοληθεί ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας, καθώς, ήδη, έχει επιληφθεί για το ζήτημα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οπως τονίζουν, μία υπόθεση που έχει δικαστεί στο από το Ανώτατο ‘Όργανο δεν μπορεί να ξαναδικαστει από άλλη Επιτροπή.

Στην Ξάνθη περιμένουν την οριστική δικαίωση απο την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ σαν προπομπό και το πόρισμα που θα εκδώσει την ερχόμενη εβδομάδα η ΕΕΑ και θα λήξει οριστικά το ζήτημα με το μετοχολόγιο της ΠΑΕ, βάζοντας τέλος στα “όνειρα” ορισμένων περι υποβιβασμού του ΑΟΞ.

Άλλωστε και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, πως η ομάδα έχει κάνει νόμιμα όλες της διαδικασίες έδειξε τι να περιμένουμε

Share it