Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 14η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (11:30 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της  14ης αγωνιστικής επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με την έναρξη του δεύτερου γύρου να δίνεται με μια ασυνήθιστη για της ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου

Η Α’ κατηγορία λοιπόν ρίχνεται στην σέντρα με την Θαλασσιά να έχει γειτονικό ντέρμπι στην Κεντητή ενώ ο Φίλιππος θα υποδεχτεί στο Δροσερό το Σέλινο. Απο εκεί και πέρα το μενού περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά την διακοπή, με τον Απόλλων Ξάνθης να δοκιμάζεται στην έδρα του ανανεωμένου και ενισχυμένου  Απόλλων Διομηδείας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Πετεινού με την Ασπίδα Ξάνθης, Στο Κουτσό ο Παύλος Μελάς με τον Λεωνίδα Πετρίδη στο τιμόνι υποδέχεται τον Εχίνο, ενώ στην Γενισέα η τοπική Ελπίδα φιλοξενεί την Βιστωνιδα.

Θυμίζουμε πως όλα τα ματς της Α’ θα γίνουν το πρωινότης Κυριακής ελέω…ΑΟΞ

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 11:30 όταν και δοθεί η σέντρα:

Κυριακή 19 Ιανουαρίου, Ώρα 11:30

Απόλλων Διομήδειας – Απόλλων Ξάνθης  (Δρακίδης, Κοτινούδης, Καραλευθέρης)

Άρης Πετεινού – Ασπίδα Ξάνθης  (Ζαφειρίου, Κούλα Χασάν, Γκοντόλιας)

Ελπίδα Γενισέας – ΑΟ Βιστωνίδας  (Τσοπουλίδης, Χρυσέλης Γ., Φεράτογλου)

Κεντητή Ξάνθης – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Γκαϊτατζής, Βαμβακίδης, Τσιτσής)

Π. Μελάς Κουτσού – Εχίνος Σπορ  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης)

Ερμής Μάνδρας – Κεσσάνη Ερασμίου   (Ελευθεράκης, Χρυσέλης Απ., Καραλιάς)

Φίλιππος Δροσερού – Άτλας Σελίνου  (Δανδανόπουλος, Τσίκας, Πασιάς)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it