Search

Χρήστος Πανόπουλος: “Ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, πιστεύω στην Δικαιοσύνη, δεν θα κάνουμε καμία επανάσταση”(+video)

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος,  μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό σχετικά με το “ιδιοκτησιακό” και “μετοχικό” θέμα που έχει προκύψει στην Θρακιώτικη ΠΑΕ.

Το αφεντικό της Ξάνθης, έχοντας δίπλα του, τον πρόεδρο της ομάδας, Αριστείδη Πιαλόγλου, δεν θέλησε να πει πολλά, τονίζοντας πως στη ζωή του έχει μάθει να πιστεύει σε δύο πράγματα τον Θεό και τη Δικαιοσύνη.

http://

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο μέσα από την αγαπητή Ξάνθη στην Θράκη. Όσα καλά και όσα κακά έχω κάνει για αυτήν, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίας. Δεν θα μπορούσα να είμαι μπροστά σας αν ήταν διαφορετικά στα πράγματα. Επειδή ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας.

Το μόνο που μπορώ να πω για όσα εμείς αντιμετωπίζουμε και εσείς λογικά ασχολείστε, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίας. Για έμενα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η δικαιοσύνη. Και σε αυτά τα δύο πιστεύω. Στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Εμείς δεν θα πάμε σε βουλευτές υπουργούς, στον πρωθυπουργό αν και το δικαιούμαστε.

Δεν θα κλείσουμε δρόμους και εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Ούτε πριν ούτε μετά την όποια απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή. Όταν τελειώσουν όλα αυτά κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα.

Για το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε απολυτά δίκαια και ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων 30 ετών. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-3 γκολ και η Ξάνθη έκανε εμφάνιση σαν να παίζει στο ερασιτεχνικό. Σας ευχαριστώ…».

 

Share it