Search

Με παίκτη λιγότερο και ατυχία λύγισε από τον Κιλκισιακό ο Ηρακλής Ζυγού!

Την ήττα με 2-1, που ίσως ήταν και καταδικαστική, γνώρισε ο Ηρακλής Ζυγού από τον Κιλκισιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη, πραγματοποίησαν ένα μέτριο πρώτο μέρος το τέλος του οποίου τους βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους, αν και έμειναν με δέκα παίκτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο Κιλκισιακός εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και πέτυχε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ζυγού παρέμεινε στους 7 βαθμούς, δηλαδή 11 μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, χάνοντας ουσιαστικά και την τελευταία της ρεαλιστική ελπίδα στη μάχη της παραμονής.

Στο 10ο λεπτό στην πρώτη καλή στιγμή του ματς, το σουτ του Βαταμίδη από πλευράς γηπεδούχων δεν βρήκε στόχο. Στο 27′ μετά από βαθιά μπαλιά, ο Λάμπογλου βγήκε απέναντι από τον Μανιά και με την βοήθεια της τύχης αφού κέρδισε και την κόντρα, σκόραρε για το 1-0. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Κωφίδη απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή.

Ο Ηρακλής Ζυγού ξεκίνησε πολύ δυνατά το δεύτερο μέρος, ζητώντας πέναλτι στο 51′ σε ανατροπή του Πανταζίδη, ενώ στο 53′ έπειτα από φάουλ του Δημητριάδη, η κεφαλιά του Κωφίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα εκτός περιοχής, όμως δέκα λεπτά αργότερα και έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Ανδρέου σκόραρε για το 1-1.

Ο Κιλκισιακός αντέδρασε όμως άμεσα και στο 78′ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μυλωνά, που προηγουμένως είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, που έκανε το 2-1. Να σημειωθεί πως και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κωσταγιάννη στο 87′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιαμάνης που είχε για βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κιλκισιακός: Πετράκης(79′ λ.τρ. Πεϊμανίδης), Κυρίτσης(90′ Πεπελιάνης), Κουμαλάτσιος, Ξανθόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Τοπαλίδης, Κωσταγιάννης, Κελεσίδης, Λάμπογλου, Βαταμίδης, Κεσίδης(70′ Μυλωνάς)

Ηρακλής Ζυγού(Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου(79′ Ευθυμιάδης), Κριεζής, Τιφτίκης, Δογανίδης(85′ Τσετινές), Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Πανταζίδης(60′ Πιλτικάκης), Δημητριάδης, Κωφίδης.

Share it