Search

Ένωση Αλεξ/πολης: Είχε τις ευκαιρίες, της έλειψε το γκολ στο 0-0 με τη Δόξα Κάτω Καμήλας

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ένωση Αλεξανδρούπολης δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση, αλλά πήρε ακόμη ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Το τελικό 0-0, όπως και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στον Κεραυνό Πέρνης, δεν αφήνει ευχαριστημένη την Ένωση που είχε την μερίδα του λέοντος στις χαμένες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για τους Εβρίτες καθώς μόλις στο 8′ ο Γεωργαντζόπουλος τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι (πρόβλημα στους συνδέσμους οι πρώτες ενδείξεις, περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί), με τον Καρακασίδη να μπαίνει στη θέση του. Στο 9′ η Ένωση θα απειλήσει για πρώτη φορά στο ματς όταν ο Πατσιώρας θα δοκιμάσει ένα μακρινό σουτ και η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45′ νέο σουτ από τον αμυντικό μέσο της Ένωσης, αυτή τη φορά θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Με δοκάρι ξεκίνησε και το β’ μέρος για τους Θρακιώτες, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γκαβανόζη στο 55′. Στο 60′ νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, με τον Καρακασίδη να αστοχεί σε τετ α τετ.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση ταξιδεύει στην Θάσο για να αντιμετωπίσει την Δόξα Θεολόγου Ποτού, ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τη νίκη εκεί να είναι επιτακτική.

Συνθέσεις:

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Γεωργαντζόπουλος (8′ λ.τρ. Καρακασίδης), Καβατζικιώτης, Μαλτέζος (78′ Τοπαλίδης), Αμπραχαμιάν.

Δόξα Κάτω Καμήλας (Δουλγέρης): Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Τσουλλχάη, Μπονέρης (87΄ Πολυχρονίδης), Κεχαγιάς (65΄ Γεράκης) , Κωνσταντίνου, Αηδονίδης (50΄ Σαρέγκος), Μπίλης (75΄ Μούστα).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it