Search

Pre Game: Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται η Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στον Μίσχο ο τοπικός Αετός που ξεκίνησε νικηφόρα το νέο έτος, θα υποδεχθεί την δεύτερη της βαθμολογίας Ελπίδα Σαπών, η οποία την περασμένη εβδομάδα έχασε βαθμούς από την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, μεσοβδόμαδα εξασφάλισε όμως ουσιαστικά, την πρόκρισή της στα Ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου θα ψάξει με τη σειρά της άλλη μια καλή εμφάνιση αυτή τη φορά κόντρα στην πρωτοπόρο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία επιθυμεί να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ήττα από τον Πανθρακικό, που την αφήνει ουσιαστικά εκτός Κυπέλλου.

Στο Ενωσιακό γήπεδο, η ουραγός Αναγέννηση Παγουρίων αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην αήττητη Δόξα Γρατινής, που επίσης κέρδισε μεσοβδόμαδα και είναι με το ένα πόδι στην τετράδα. Ο φορμαρισμένος Πανθρακικός έχει δύσκολη έξοδο στον Σώστη απέναντι στη Δόξα που επίσης είναι έτοιμη να κλείσει θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής που στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο Πρωτάθλημα αντιμετωπίζει το Κόσμιο.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Αετός Μίσχου-Ελπίδα Σαπών

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής

Δόξα Σώστη-Πανθρακικός

Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚοσμίου

Share it