Search

Photos: Κέρδισε την Δόξα Θεολόγου χωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης Αβάτου!

Με 1-0 επικράτησε ο Άρης Αβάτου της Δόξας Θεολόγου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Ξανθιώτες που παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ, όπως σε προηγούμενα εντός έδρας ματς, κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας τέταρτο, διατηρώντας στη συνέχεια το υπερ τους σκορ, σε ένα ματς με λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να καταγράψουν μερικές αξιόλογες τελικές, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Νομικού, με το εύθραυστο 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν απειλητικά το ματς με το σουτ του Χασάν Μπουλούτ, που πέρασε ωστόσο πάνω από τα δοκάρια μόλις στο πρώτο λεπτό. Στο 12′ το σουτ του Χριστοφορίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 14′ μετά από ωραία συνεργασία και γύρισμα του Χασάν Μπουλούτ, ο Σαρηγιαννίδης σκόραρε για το 1-0. Στο 41′ το φαλτσαριστό σουτ του Κρασώνη κατέληξε άουτ και στο 44′ το σουτ του Λάττα, μπλόκαρε ο Νομικός.

Στο 59′ ο τερματοφύλακας του Αβάτου μπλόκαρε το φάουλ του Μπλάτζιου, στο 61′ από το φάουλ του Κρασώνη, η κεφαλιά του Μίλλερ πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και στο 64′ το σουτ του Αλεπούδη δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο 71′ το σουτ του Γκουτσίδη μπλόκαρε ο Τζώρτζης, στο 82′ το σουτ του Νιζάμη έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 88′ το σουτ στην κίνηση του Αλεπούδη πέρασε μόλις άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας που είχε για βοηθούς τον Παστιάδη και την Κοτανίδου.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Παυλίδης (72′ Λαφάρας), Βελή Μεμέτ Χακάν (62′ Γκουτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Χριστοφορίδης, Κρασώνης (88′ Ζώτος), Χασάν Μπουλούτ (78′ Μουστάκης).

Δόξα Θεολόγου: Τζώρτζης, Ρομπέρτ Μουλάι, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ζιούλης, Μπλάτζιος, Φεϊζάλ, Νιζάμης, Λάττα, Αλεπούδης, Ανθουλάκης.

Share it