Search

Photos: Ήττα στα σημεία για την Κ15 της Ξάνθης στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Με τη νίκη “απέδρασε” απο τα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ που ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Παιδικού, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης.

Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη είχε καλή παρουσία έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Πιστικό στο πρώτο και τον Νικολαίδη στο φινάλε του ματς. Όμως ο ΠΑΟΚ που μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος κατάφερε με ένα τέρμα του Γανόπουλου στο 60′ να φύγει νικητής απο την Ξάνθη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη παρέμεινε στους 12 βαθμούς και ετοιμάζεται για τους “τελικούς” με Άρη και Γιάννενα, ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία φτάνοντας τους 27 βαθμούς έχοντας 9/9. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Σάββα Ασικίδη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ταξίδης, Γκουτάκης(71′ Ματζαρίδης), Τουλουμενίδης, Βαρσάμης(53′ Ζαχαρής), Πιστικός, Ζεκυράι, Μητρούσης, Νικολαίδης, Γουναρίδης, Μπογιατζόπουλος(51′ Τσολακίδης, Παπακωνσταντίνου(71′ Γιαρμαντζίδης)

ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πασαχίδης, Παπαευαγγέλου, Ιγνατίου(49′ Γκουστάβο), Κώττας, Κουτσιούδης(67′ Μαυρής), Γκούμας, Γανόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it