Search

Photos: Εντός έδρας ισοπαλία με ΠΑΟΚ για την Κ17 της Ξάνθης που έμεινε ζωντανή για την μάχη του Final 4

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η Κ17 της Ξάνθης κατάφερε να μην ηττηθεί απο τον πρωτοπορο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που έγινε στα Πηγάδια στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μετά απο ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο πρώτο μέρος που έληξε χωρίς τέρματα βρέθηκε πολύ νωρίς στην επανάληψη να κυνηγά το σκορ, όταν στο 56′ ο Τσίκος έβαλε μπροστά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση και στο 65′ ο Τσαγγαλίδης κέρδισε πέναλτι μετά απο μαρκάρισμα του Κιτσάκη, με τον Ισαακίδη να εκτελεί εύστοχα για το 1-1.

Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Κοτσάκη στο τέλος να αναδεικνύεται σε “ήρωα” πραγματοποιόντας 2-3 εντυπωσιακές επεμβάσεις ενώ και η Ξάνθη είχε τις στιγμές της χωρίς πάντως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα τον Μοναστηρλή.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 29 βαθμούς και έμεινε ζωντανή στην μάχη για ένα απο τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο Final 4, ενώ ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην κορυφή φτάνοντας τους 40 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Πετσινάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Ιγνατιάδης, Μελενικιώτης, Αδαμίδης, Καρανικόλας, Τσαγκαλίδης, Σιάκας, Αλή Ερτορούλ(75′ Αραμπατζής), Ισαακίδης, Γκαρνέτας(90′ Καρατλίδης), Μακρίδης

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Σινανάι, Μανωλιούδης, Τσιακούμης(77′ Κεδικόγλου), Τσίκος, Τασιούρας, Κουτεντάκης, Μπαμπούρας, Κοκίδης(69′ Δαρέλας), Σμυρλής(72′ Σπυρακός)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it