Search

Εντός έδρας δράση με μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ για Κ17 & Κ15 και Παναθηναϊκό για την Κ19 της Ξάνθης!

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Superleague, περιλαμβάνει τρία παιχνίδια για το Σαββατοκύριακο 18-19/1.

Το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια η Κ-17 της ξανθιώτικης ομάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μετά τις δύο σερί νίκες θέλει να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στους 28 που έχει μέχρι τώρα, απέναντι στον πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου. Η αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης τις 13:30 ενώ διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Λαπατάς με βοηθούς τους Δανδανίδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

Την ίδια μέρα λίγο αργότερα (14:30), η Κ-15 της Ξάνθης φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2020. Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 1η με 26. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς του Γκοντόλια και  Ασικίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

Την Κυριακή στις 11:30 η Κ-19 της Ξάνθης υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 2η θέση με 40. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Πετσινάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

Share it