Search

Δώνης: «Δύσκολη η έδρα της Ξάνθης, θα είναι αμφίρροπος αγώνας»

Στην Ξάνθη και στο κυριακάτικο ματς που έρχεται αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης.

Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε την Ξάνθη μία δύσκολη ομάδα, με βάθος στο ρόστερ της.

Αναλυτικά για την αναμέτρηση και τους Θρακιώτες είπε:

“Η Ξάνθη είναι μια δύσκολη ομάδα και είναι και δύσκολη έδρα. Όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά γενικώς με τις καλές ομάδες είναι δύσκολη ομάδα στην έδρα της. Έχει ρόστερ που η ποιότητά του είναι ικανοποιητική και είναι μεγάλος ο αριθμός παικτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές θέσεις. Δεν είναι μια ομάδα που αν τις λείψουν 2-3 παίκτες αντιμετωπίζει πρόβλημα. Έχει βάθος στο ρόστερ. Θα είναι δύσκολος αγώνας, θα είναι αμφίρροπος αγώνας.

Μας έχουν βγει πολλά προβλήματα και από το πρώτο ματς στα Γιάννινα με τις γηπεδικές συνθήκες. Ήδη είχαν βγει προβλήματα στον Κουρμπέλη, στον Δώνη, ο Αποστολάκης τραυματίστηκε. Και στον Πούγγουρα. Μετά τη ρεβάνς έχουμε προβλήματα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα έχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά θα πρέπει όποιες και αν είναι οι απουσίες να είμαστε ένα καλό σύνολο και να παίξουμε με τη νοοτροπία που έχουμε στα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Share it