Search

Χωρίς Κουρμπέλη και Μπουζούκη αλλά με της δύο μεταγραφές του θα παίξει στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός!

Ελαφρύ ήταν το διάστρεμμα που υπέστη ο Γιάννης Μπουζούκης στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα Πηγάδια.  Ο Μπουζούκης προβλέπεται να είναι έτοιμος απέναντι στη Λάρισα και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη.

Η δεύτερη απουσία που θα έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Θρακιώτες είναι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη, εξαιτίας της αποβολής του την περασμένη Τετάρτη, ενώ στα θετικά για τους “πράσινους” ότι οι Μακέντα, Χρήστος Δώνης και Γιόχανσον που είχαν ενοχλήσεις ήταν πολύ καλύτερα την Πέμπτη στο Κορωπί και δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.

Επιπλέον, πέραν του Ανουάρ που έδειξε εξ αρχής στις πρώτες του προπονήσεις ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και με δεδομένη την απουσία του Κουρμπέλη αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα στα Πηγάδια, σε καλό επίπεδο έχει εμφανιστεί και ο Νάγκι. Ο Ούγγρος εξτρέμ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στην αποστολή για την Ξάνθη και εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς ως αλλαγή.

Share it