Search

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Πόλο ανδρών κόντρα στην Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΕΘνική ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο, μετά το 10-6 απέναντι στην Ιταλία.

Η Εθνική παρ’όλο που ξεκίνησε καλά τον αγώνα προηγούμενη στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 1-2, είδε του Ιταλούς να αντιδρούν και να φτάνουν στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο στο 4-4. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό τους στην τρίτη περίοδο, όταν και βρέθηκαν για πρώτη φορά να προηγούνται με διαφορά τριών τερμάτων.

Η συνέχεια στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, με την Ιταλία να προηγείται με 7-5, έχοντας βρει ρυθμό και ξεφύγει στο σκορ, ήταν πολύ δύσκολα, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση με αποτέλεσμα το τελικό 10-6.

Με αυτή την ήττα, αν και ήταν μόλις η πρεμιέρα, χάθηκε η απευθείας πρόκριση στα Προημιτελικά. Πλέον εκτός συγκολνιστικού απροόπτου η Εθνική θα τερματίσει δεύτερη και θα διεκδικήσει στη συνέχεια την είσοδό της στους “8”, μέσω των χιαστί ματς, απέναντι στον τρίτο του Γ’ ομίλου.

Προς το παρόν, η επόμενη υποχρέωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την 2η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, είναι απέναντι στη Γεωργία την Πέμπτη στις 17:00.

Ιταλία-Ελλάδα 10-6

Σκορ ανά οκτάλπετο: 1-2, 3-2, 3-1, 3-1

1η αγωνιστική

Γαλλία-Γεωργία 7-9

Ιταλία-Ελλάδα 10-6

Η βαθμολογία:

  1. Ιταλία 3
  2. Γεωργία 3
  3. Γαλλία 0
  4. Ελλάδα 0

Share it