Search

Δεν συνεχίζουν μαζί Καντουχάρ και Π. Μελάς Κουτσού!

Με νέο τεχνικό στον πάγκο θα παρουσιαστεί στον Β γύρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ο Παύλος Μελάς Κουτσού.

Καθώς λίγο πριν το φινάλε του 2019 και μετά από συζήτηση της διοίκησης και του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Ερσάν Καντουχάρ, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Καντουχάρ που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας στο πολύ δύσκολο καλοκαίρι του 2018 όταν και η ομάδα επανήλθε στα γήπεδα, κατάφερε να την οδηγήσει ξανά στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, και μάλιστα ως πρωταθλητές στην Β’, ενώ η ομάδα είχε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Όπως τόνιζαν από τη διοίκηση του Παύλου Μελά οι λόγοι του διαζυγίου δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας καθώς είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά που γίνεται, ωστόσο ή υπερβολική(όπως την χαρακτήρισαν) ποινή από την ΕΠΣ προς τον προπονητή της ομάδας(σχεδόν δύο μήνες εκτός πάγκου της ομάδας) αναγκάζουν τη διοίκηση να προχωρήσει στην πρόσληψη ουσιαστικά νέου τεχνικού.

Ενώ στη συνάντηση και πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας έθεσε κάποια ζητήματα για την συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών και έτσι κρίθηκε πως αυτή ήταν η κατάλληλη ώρα για να χωρίσουν οι δύο πλευρές, σε πολύ φιλικό κλίμα. Με αμφότερους να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία.

Ήδη ο Παύλος Μελάς έχει βρει λύση για την επόμενη μέρα, που θα γίνει γνωστή σε μία ανάρτηση, και από την πλευρά του ο Καντουχάρ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας έχοντας ως παρακαταθήκη το εξαιρετικό έργο που έκανε στο Κουτσό.

Share it