Search

Παρέλαβαν τα σήματα FIFA οι διεθνείς Έλληνες διαιτητές! Κούλα Χασάν, Τζήλος και Κουρομπίλια ανάμεσά τους(+pic)

Σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθηνάς, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελου Γραμμένου και του ειδικού εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, παραδόθηκαν από τον κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας τα σήματα FIFA στις/στους Έλληνες διεθνείς Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτησίας για το 2020.

Ανάμεσα στους διεθνείς που παρέλαβαν τα σήματα τους ήταν ο ξανθιώτης επόπτης, Χασάν Κουλά(φωτο κάτω) που είναι διεθνής για 5η διαδοχική χρονιά αλλά και η πρώην αθλήτρια των ΓΑΣ και Ροδόπης 87, Χρυσούλα Κουρομπίλια, αλλά και ο Θανάσης Τζήλος που ξεκίνησε την διαιτησία απο τα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης

Σήματα FIFA έλαβαν οι ακόλουθοι αξιωματούχοι διαιτησίας:

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Παπαπέτρου Αναστάσιος, Κομίνης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Τζήλος Αθανάσιος, Σκουλάς Εμμανουήλ, Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης.

Βοηθοί Διαιτησίας: Κωταράς Πολυχρόνης, Δημητριάδης Λάζαρος, Πετρόπουλος Τρύφων, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας, Κούλα Χασάν, Νικολαΐδης Κων/νος, Μπουξμπάουμ Ράινχαρντ, Απτόσογλου Ιορδάνης, Νικολακάκης Βασίλειος.

Γυναίκες Διαιτητές: Αντωνίου Ελένη, Τσιοφλίκη Ανδρομάχη, Δεληγιάννη Αλεξάνδρα.

Γυναίκες Βοηθοί Διαιτησίας: Κουρομπίλια Χρυσούλα, Κομισοπούλου Γεωργία, Δέτση Μαρία, Παπαδοπούλου Ζωή.

Διαιτητές Futsal: Χριστοδουλής Βασίλειος, Αδαμόπουλος Αντώνιος, Ντάλλας Παναγιώτης.

Διαιτητές Ποδοσφαίρου Άμμου: Φίτσας Βασίλειος, Φίτσας Γεώργιος.

Share it