Search

Μάχη εξάδας στην Λιβαδειά

Πολύ σημαντική αναμέτρηση για την Super League 2 περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά και αν κρίνουμε και από το 3-2 του πρώτου γύρου, αναμένεται ματσάρα και το σημερινό.

Με σπουδαίο διπλό από την Ριζούπολη και την έδρα του Απόλλωνα έφυγαν οι Βοιωτοί της περασμένη αγωνιστική. Το 1-0 διαμορφώθηκε με τέρμα του Μάντζιο στο 31′ και ενώ στο 44′ ο έμπειρος επιθετικός έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Στην επανάληψη δέχθηκε πίεση, όμως διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα το προβάδισμα του. Τα βλέμματα του ΠΑΟΚ (κυρίως), αλλά και ομάδων του εξωτερικού έχει τραβήξει ο επιθετικός Ιωαννίδης. Τόσο ο Αργυρόπουλος, όσο και ο Κοζορώνης (αμφότεροι αμυντικοί) θα είναι τελικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Με πολύτιμο, αλλά πολύ ζόρικο βαθμό έφυγε από την Πάτρα ο Πλατανιάς. Όλα τα δεδομένα ήταν εναντίον, βρέθηκε πίσω στο σκορ δις, όμως είχε τις κατάλληλες απαντήσεις με το τελικό 2-2 να τον αφήνει μια γλυκιά γεύση. Μετά την δεύτερη ισοφάριση, είχε την ευκαιρία και για τρίτο, ενώ κινδύνευσε και να το δεχθεί. Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον τεχνικός διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, στον οποίο χρεώθηκε ο φετινός σχεδιασμός του συλλόγου.

Πρόκειται για μάχη μεταξύ δυο ομάδων που θα διεκδικήσουν  την είσοδο τους στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Λεβαδειακός τελευταία «τρέχει» νικηφόρο σερί στο γήπεδο του, ενώ ο Πλατανιάς δεν έχει «πληρώσει» ακόμη την αποδυνάμωση του ρόστερ του. Άσος του 1.90+.

Πλήρης οδηγός για τα online kazino μόνο στο Foxbet!

Share it